Współpraca w ramach branży spożywczej szansą na rozwój regionu
17 września 2022Konferencja o modelu współpracy z uczelnią wyższą
Organizatorzy zapraszają na konferencję podsumowującą projekt „Współpraca w ramach branży spożywczej szansą na rozwój regionu” realizowany w ramach Programu Operacyjnego Wiedzy Rozwój 2014-2020, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, która odbędzie się 23 września 2022 r. o godz. 9:00.
Konferencja upowszechniająca Model Współpracy Zespołu Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących im. Marii Curie-Skłodowskiej w Jarosławiu (od 1.09.2022 r. zmiana nazwy szkoły: Zespół Szkół Spożywczych i Biznesowych im. Marii Curie – Skłodowskiej w Jarosławiu) z Państwową Akademią Nauk Stosowanych w Przemyślu.
Nazwa wnioskodawcy: Powiat Jarosławski
Partner: Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Przemyślu
Szkoły zawodowe biorące udział w projekcie:
Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących im. Marii Curie-Skłodowskiej w Jarosławiu (od 1.09.2022 r. zmiana nazwy szkoły: Zespół Szkół Spożywczych i Biznesowych im. Marii Curie-Skłodowskiej w Jarosławiu)
Tytuł projektu:
„Współpraca w ramach branży spożywczej szansą na rozwój regionu”
Projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Rozwój 2014-2020 współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer konkursu: POWR.02.15.00-IP.02-00-001/20
Numer wniosku: WND-POWR.02.15.00-00-1009/20
Kwota dofinansowania: 765 287, 50 zł
Okres realizacji projektu: od 1 marca 2021 do 30 września 2022